Aktiviteetit

Retkeillen tunturissa

Pallaksen alueen palvelut soveltuvat luonnonystävälle, retkeilijälle, hiihtäjälle, laskettalijalle, erämiehelle, kalastajalle ja sille, joka haluaa vain mökkeillä ja olla rauhassa luonnon helmassa. Mökkikylän oma kota palvelee tunnelmoijia ja tulistelijoita.

Tutustu Pallas-Yllästunturin kansallispuiston palveluihin sivuilla www.luontoon.fi.


Kesällä Pallas-Yllästunturin kansallispuisto tarjoaa yli 300 km merkittyjä retkeilyreittejä palveluineen. Suomen suosituin kansallispuisto tarjoaa aitoja elämyksiä puhtaassa luonnossa. Onhan Pallastuntureiden ilma tutkitusti Euroopan puhtainta!

Hiihtoa ja laskettelua

Kansallispuiston hienoissa maisemissa kulkeville laduille pääsee suoraan Pallas-Laakson mökeiltä. Laskettelukeskukset löytyvät ajomatkan päästä. Pallakselle on 18 km, Olokselle 31 km, Leville 70 km ja Ylläkselle 70 km.Kelkkaillen Kilpisjärvelle

Talvella moottorikelkkailureiteille pääsee heti ja reitit vievät Käsivarteen ja Kilpisjärvelle tai vaikka Inarin kautta Jäämerelle. Ruotsin tunturit ja kelkkailumaastot ovat niitäkin lähempänä. Voit ajaa Kiirunaan ja Abiskoon, Norjan rajan läheisille korkeille tuntureille.